Opp slalombakken i Oppdal

Motbakketrening!

Skiheisen i Oddal

Oppdal er et ski og trenings-sentrum. Se løypekartet for alpinanleggene for å få oversikt over vinterens muligheter. Men på en varm sommerdag er det ikke snø å se noe sted. Et naturlig turvalg blir likevel en av slalombakkene. God motbakketrening!

God trim – !

Jeg velger området rett opp for sentrum ved Hovden. På sommeren er heistraséen tom og lett å følge. Ulempen er at det er bratt, men med gåstaver til hjelp er det absolutt mulig å gå. Og korteste veien til toppen er rett opp. Mulighetene er der for å følge veien som svinger seg langt rundt på vei opp, eller andre stier som gir mer variert oppstigning.

Skiheisen i Oppdal

Det høyeste punktet opp er Skjørstadhovden. Med 1.125 moh er det en bra tur opp. Her slutter heisen og det er bare å sette utfor i fin fart. Dessverre ingen god glid på joggeskoene så det tar nesten like lang tid ned igjen. Og de eneste som heier er sauene på beite. Selvfølgelig er det mulig å fortsette innover fjellet når man først er på toppen av heisen. Blåøret på 1.605 moh ligger som neste naturlig mål, både sommer som vinter.

God tur i Oppdal!

Flere turer:

Snø på fjellet - Oppdal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen