God jul fra Sørfold kommune

Sommerregn med ønske om god jul.

God jul tekst på veggen i Sørfold

Usikker på om de er på forskudd eller på etterskudd, men påskriften på veggen på det kommunale bygget er omtrent så misvisende som det kan få blitt. God jul er det ihvertfall ikke.

Jeg er i Sørfold kommune, nord for Fauske en tidlig junidag. Etter en kald overnatting på campingplassen, går jeg en tur før ferden går videre nordover.

Campingliv i Sørfold

Strømhaug Camping ligger også nokså stille og øde. Noen svensker bor i campinghytte go bruker dagene til å fiske. For dem er det helt greit med overskyet og regn og de drar tidlig og glade ut i naturen. På en finere dag ville jeg tatt turen på Straumklumpen som på kartet ser ut som en fin tur til en fin topp. Men denne dagen blir det ingen utsikt og neppe slitet verd å komme seg opp 871 meter.

Jeg rusler en runde langs elva og gjennom sentrum i Straumen istedet. Det er ingen folk ute og ikke så mye annet å se heller. Jeg tenker på at jeg faktisk har vært i Sørfold en gang før. På besøk hos ei venninne som bodde her en gang på 80-tallet sannsynligvis. Den gang var det vinter og sol og jeg opplevde stedet som ganske så koselig. Kanskje har det ikke skjedd så store endringer eller kanskje er det bare tåkelaget som gjør at det ikke frister å bli så veldig lenge.

God tur i Sørfold!

Andre turer i nabokommuner:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen