Cirkle K blir høydepunktet i Overhalla.

Det regner «cats and dogs”.

Det er en av de siste dagene i mai, men temperaturen er mer som en vinterdag. Sannsynligvis bare så vidt over null grader.

Vanligvis er jeg glad for å kunne gå en tur og selv kulde og regn pleier ikke å være noe hindre. Denne ettermiddagen i Overhalla er det imidlertid vanskelig å motivere seg selv for å ut og gå. Hadde jeg funnet et overnattingssted, ville jeg tatt en rolig kveld og satset på bedre vær dagen etter. Men i Overhalla er det stille og stengt  og mørkt og vått.

Knapt et menneske er ute og snart kveld.

Jeg manner meg opp, Overhalla er ikke akkurat et sted man stadig kommer til heller. E6 er langt borte og jeg har ikke egentlig noe tro på at tilfeldigheten vil føre meg tilbake hit.

Når jeg først kommer ut av bilens lune varme, er det slett ikke så ille. Jeg tusler omkring i tettstedet og ser det som er å se og etter en passende lang stund til å kunne kalle det en tur, redder jeg meg inn på Cirkle K stasjonen og premierer meg selv med en varm kaffe i koppen.

Jeg går glipp av alle de historiske severdighetene som kommunen anbefaler, bortsett fra Ranem kirke som jeg både går forbi og fotograferer uten å vite at det er en middelalderkirke i stein.

Ranem kirke i Overhalla

God tur i Overhalla!

… men da en dag med litt mindre regn.

Cirkle K i Overhalla

Andre turer i nabokommuner:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen