Noen ser deg i vakre Harstad….

… men farlige er de ikke

Turen i Harstad går mellom veien og havet. Det er en slik tur som ikke er særlig planlagt og som bare blir til der det er mulig eller fristende å ta en stopp.

Likevel gir stoppet og turen både de små morsomme opplevelsene og den overveldende følelsen som vakker natur kan gi.

I et hus ut mot havet bort tydelig en kreativ person. Her er hagen verd et besøk i seg selv.

Jeg går ut på noe som viser seg å hete Gausøya, men i praksis bare er en holme eller halvøy.

Prøver først skolen men det er gjerde og gjengrodd. Ingen går ned mot sjøen der. Stubber har fått øyne og stein-edderkopper ligger klar til angrep. Harepuser i tre ser ut som de er klar til å hoppe omkring mellom vakre busker og kortklipt plen.

Vakker natur på Gausøya i Harstad

Sommereng med gule blomster og hvite snøfjell i det fjerne. Havet som veksler mellom turkis nær den hvite stranden og mørkeblått ute på dypet. Dette er som å vandre inn i et postkort. Og når det i tillegg «dukker opp» en reinsdyrflott i strandkanten, er det i tillegg eksotisk for alle oss som ikke stadig ser reinsdyr langs veien.

God tur i Harstad!

Andre turer i nabokommuner:

Reinsdyr

1 hendelser på “Noen ser deg i vakre Harstad….”

  1. Jens Kr. Hind

    Harstad er en av byerne i Nordnorge som har mest i by på av naturoplevelser. Øyene nordfor byen, Grytøya med alpint landskap, Bjarkøy og Meløyværområdet med strender holmer og skjær. Folkeparken med sine gapahuker, gode turstier, korte og lengre, Vardheia 654 mod. Længste løype til Lødingen kommune på over 60 km.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen