Kloke ord på tur i Vestby

En overraskelse i skogen.

Lille, koselige Hvitsten i Vestby kommune er et godt valg for en liten vandring. Vi regner med å følge de små stiene, legge turen forbi Ramme gård og komme tilbake til utgangspunktet i sentrum.

Og slik forløper også turen omtrent som planlagt i begynnelsen. Det ligger snø igjen på ballspillplassen, som selvfølgelig bare kan brukes med lydløse sko i det «sofistikerte» Hvitsten.

Ramme gård i Vestby

Ved Ramme Gård er det byggeaktivitet, men også fargerike griser som koser seg i sola.

Griser

Men innover på de små stiene i skogen mellom Hvitsten og Ramme dukker det plutselig opp noen fargerike små skilt som henger i trærne. Visdomsord  skrevet med håndskrift på små lapper. Noen har tatt seg bryet med å tenke ut setninger, lage lapper og så henge dem ut i skogen.

Her er «Enten går det bra eller så går det over» og «Den enkle løsningen er som regel den beste». På gult lyster det «Den beste tingen å holde fast på er hverandre» og på blå bakgrunn «Man må skynde seg mens man ennå har lyst».

Noen ville kanskje valgt andre setninger, eller er ikke helt enig i det som står. Men en tankevekker på en skogstur er ikke å forakte. Det gir noe å tenke på mens vi rusler videre gjennom vårskogen og et minne å ta med seg gjennom dagen.

Skilt i skogen i Vestby

God tur i Vestby!

Andre turer her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen