Erfaringsstolen på Sæterhaugen i Søndre Land

Men et dritthus finner jeg også

Erfaringsstol i Søndre Land

I Søndre Land kjører jeg opp mot Trevatna. Omtrent midt på finner jeg stedet som er merket med parkeringsmulighet og stien innover mot Sæterhaugen. Innover går det greit å følge stien og det tar ikke så veldig lang tid før jeg ser erfaringsstolen. Denne, som inngår i en serie på flere slike i området, er laget av Peder Istad. Den er fin å se på, men kanskje ikke like god å sitte lenge på. Derfor fortsetter jeg ganske snart videre. Det er endel utsikt på toppen, men mye trær gjør at den kanskje ikke er så god som forventet.

På vei tilbake var planen å følge en rundtur som er beskrevet på ut.no. ett eller annet sted tar jeg sikkert feil sti og plutselig kommer jeg tilbake på vegen jeg fulgte innover.

Dritthus i Søndre Land

For å likevel få en litt lengre tur, tar jeg veien ut mot Trevatna etterpå. Jeg tar litt tilfeldige veier omkring i hytteområdet for å komme ned til vannet en liten tur. Og dermed kommer jeg over «dritthuset». Først tenker jeg det er et annet navn på en utedo, men med beskrivelsen på døra forstår jeg at det er et sted for tømming av do-bøtter fra hyttene.

God tur i Søndre Land!
Andre turer i nærheten:

Trevatna i Søndre Land

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen