Turer i Trøndelag

Mine turer, det meste til fots, i Trøndelag

Reingjerdet i Osen

Litt falleferdig i Osen. Osen kommune er en stor blindvei slik jeg ser det på kartet. Dermed blir det en lettvint løsning og stopp ganske så nær kommunegrensa. At skiltet ved kommunegrensa ikke er helt nytt, er sikkert til å leve med og kanskje ikke beskrivende for resten av kommunen. Det finner jeg egentlig ikke …

Reingjerdet i Osen Les mer »

Meråker – på sporet av laksen?

Utskåret fisk som skilt i Meråker

På leting etter noe – fisk eller foss Turen i Meråker blir en slik «surreomkring uten noe godt mål»-tur. En sjelden gang dukker disse opp. Jeg ser en foss oppe i fjellskråningene og en parkeringsplass på veien. I enkelte tilfeller kan dette være en god kombinasjon og de kan henge sammen på lykkelig vis.

Frøya i solnedgang

Solnedgang i Frøya

det nærmer seg solnedgang når jeg kommer inni Frøya kommune. Det er ikke et sted man tilfeldigvis kommer forbi. Her må det aktive valg til og uansett er det en avstikker fra det meste av hovedveier.

I Namsskogan er det langt til alt!

Benk og bord ved Namsen

I sentrum av verden? – Ikke! Etter kilometervis med øde veier og i tillegg stengt bensinstasjon siden klokka har blitt ti en hverdagskveld, er skiltet i Namsskogan nokså betegnende. Dette er ikke verdenes sentrum ….. eller kanskje det er nettopp det de forsøker å fremstå som med større byer i alle retninger.

Skroll til toppen